MEDIÁTOR BLOG

RADIÁTOR VS. MEDIÁTOR

2017. november 04. - mediátorblog

Az utóbbi időben többen is megkérdezték tőlem, hogy tényleg radiátor lettem-e. Majdnem, – mosolygok ilyenkor – igazából mediátor vagyok. Ezt a blogot is azért indítom el, hogy minél többen tudjanak arról, hogy vannak mediátorok, vagyis vannak olyan szakemberek, akik segíteni tudnak egy-egy konfliktus kezelésében, megfelelő lezárásában, fontos megállapodások létrejöttében.

thermostat-1687928_1920.jpg

Ha jobban belegondolunk a mediátorok úgy működnek, mint a radiátorok. Közvetítenek. A radiátor a kazán által felmelegített víz hőjét a szoba levegőjének, a mediátor pedig a konfliktusban lévő két fél között.

Ezen a blogon arról fogok írni, hogy a mediátor hogyan és miben tud segíteni. Ha van olyan ismerősöd, aki párkapcsolati konfliktustól szenved, éppen egy nehéz válási folyamaton megy keresztül, gyermek kapcsolattartási, örökösödési- vagy pedig szomszédvitája van, nem beszélve a kamasz-szülő, sőt a gazdasági ellentétekről, akkor ne feledd, hogy egy képzett mediátor hatékonyan tud segíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatorblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4813174696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása